Spyder Wheelz e-Choppers
tips

Snel en betrouwbaar

Met de verkoop van vele Spyder Wheelz e-Choppers is bewezen dat de chopper razend populair is, niet gek want het straalt er vanaf als je er een ziet rijden op de weg. Vooral de Black Edition is erg opvallend met de zwarte velgen en de verschillende onderdelen in kleur, overigens een kleur die je zelf kunt kiezen. Van knalgeel tot felrood, kies een kleur die je mooi vindt en waar je mee opvalt. De chopper is volledige elektisch, waardoor je ook je steentje bijdraagt aan een beter milieu.

Spyder Wheelz e-Choppers

Stoer voorkomen

Spyder Wheelz e-Choppers zijn comfortabel op de weg, mede door de brede banden die zijn gebruikt. Je kunt er zelfs door de natuur meerijden omdat ze fluisterstil zijn, heerlijk de wind door je haren om er optimaal van te genieten. Stop je onderweg om een drankje ergens te drinken, schakel je eenvoudig het klasse 3 alarm in om je chopper veilig neer te zetten. Hierbij blokkeert het achterwiel en wordt het onmogelijk om ermee weg te rijden.

Cruise control voor lange ritten

Ga je met vrienden een eind rijden en rijd je op een lange rechte weg? De Spyder Wheelz e-Choppers zijn uitgerust met cruise control voor nog meer comfort tijdens het rijden. Tevens heb je ook een afstandsbediening waarmee je het alarm uit kunt schakelen, en je weg kunt rijden zonder de sleutel te gebruiken. Perfect wanneer je haast hebt en snel weg wilt rijden, eenvoudiger kan het bijna niet. Doordat de accu afneembaar is kun je deze altijd opladen wanneer je thuis bent. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *