Geen categorie

Knipperlichten voor je racer

Op www.caferacerwebshop.com kun je veel accessoires voor jouw cafe racer kopen zoals knipperlichten. Een cafe racer is een standaardmotor, omgebouwd tot een sportmodel. Leuk weetje: The cafe racer is vernoemd naar ‘The Ace Café’, een ontmoetingscafé in Londen de jaren 50. Er werd van café naar café geracet, vandaar de naam ‘racer’. De mensen die de motoren omgebouwd hadden tot sportmodel wilden zo hun pronkstuk laten zien haan het voorbij gaande publiek.

Diverse soorten knipperlichten

Je kunt op de caferacerwebshop knipperlichten kopen voor diverse merken cafe racers. Vooral nu het snel donker wordt buiten, wil je natuurlijk veilig de straat op kunnen. De blinkers die je op www.caferacerwebshop.com kunt kopen zijn bijvoorbeeld voor de cafe racer van het merk BWM en Yamaha. De blinkers van www.caferacerwebshop.com kun je op subtiele wijze monteren. Van LED-knipperlichten tot halogeen-richtingaanwijzers. Een prijsindicatie: de ZC-line LED Vorkindicator MICRO kost € 169,95. En je kunt al een bullet arizona richtingaanwijzer kopen voor € 56,95. Op de website kun je naar hartenlust je geld besteden, er is superveel verlichting voor de cafe racer te vinden.

Old-school of modern, halogeen, of LED 

Misschien kies je voor een old-school blinker voor een retro touch, of ga je toch voor een moderne blinker, het is allemaal mogelijk op de caferacerwebsop. En dan is er ook nog de keuze tussen halogeen en LED. Halogeen wordt veelal gebruikt bij klassieke motorfietsen die een old school look hebben en halogeen is daarbij vaak goedkoper.

Hoe je knipperlichten aan te sluiten

Tips over hoe je knipperlicht aan te sluiten kun je vinden op www.caferacerwebshop.com. Zo vind je er bijvoorbeeld dat je LED-knipperlichten op dezelfde wijze aansluit als halogeenknipperlichten. Als je gaat voor LED-knipperlichten, moet je wel rekening houden met het verschil in weerstand tussen halogeen en LED (ohm). Dit probleem kun je oplossen door er een weerstand bij te plaatsen, of door het knipper relais te vervangen. Ook komt het voor dat LED-knipperlichten soms continu blijven branden. Je kunt ook dan weerstanden in de bedrading plaatsen om het op te lossen. Tip voordat je het knipplicht aansluit: controleer eerst de bedrading en test de lampjes op een losse accu. Zo kom je er achter of het inderdaad aan de lampjes licht en of je deze moet vervangen.

Meer accessoires

Er zijn ook diverse andere onderdelen op www.caferacerwebshop.com te bestellen zoals bijvoorbeeld stoere lederen old school handschoenen. Of een old school long sleeve shirt. Tevens kun je er diverse db killers kopen, deze zijn eenvoudig aan te sluiten en hiermee zorg je er voor dat de geluidsproductie van de uitlaat van je cafe racer gedempt wordt. Je kunt dus de looks van je cafe racer en uitlaat behouden maar toch een subtieler geluid creëren. Begonnen in de jaren ’50, maar in 2021 nog steeds een ware hype dus: de cafe racer!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *